Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer yaptığı açıklamada, ‘6 siyasi parti üzerine düşeni yaptı şimdi söz sırası milletimizde’ dedi.

Kutayer açıklamasında, “Değerli gönül dostları. 2019 yılında inandığım, güvendiğim, dürüstlüğünden hiç şüphe duymadığım son seçilmiş başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile Gelecek Partisini kurduk. Neden mi kurduk, ülkemdi seçilmiş iradeye, yolsuzluğa, iradesizliğe, liyakatsizliğe, eş dost akraba ilişki içerisinde devlet gücünü arkalarına alarak ötekileştirmeye dur demek için, kimseyi dinlemeyen, kendisinden olmayan herkesi dışlayan dur demek için kurduk” diyerek şunları söyledi:

“Zamanla tüzük olarak farklı düşünce olarak aynı ortak yapıya sahip 6 siyasi parti olduk ve millet ittifakını kurduk ve ortak Mutabakatla beraber 13.Cumhurbaşkanını adayımızı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçtik. Öncelikle milletimize, ülkemize hayırlı olsun.

Şimdi beraber olma zamanı diyoruz. Hiçbir doğum sancısız olmaz. Bu seçim kime oy vereceğimiz değil. Tek adam rejimini kabul edip etmeyeceğimiz seçimidir. 6 siyasi parti üzerine düşeni yaptı şimdi söz sırası Milletimizde. Ben inanıyorum ki Millet ittifakının yaptığı gibi nefislerimizi ayaklar altına alın ve Ülkemize değerlerimize sahip çıkma adına siz gibi yaşamayan, düşünmeyen herkesi kucaklamayan ve onları yanınıza alarak birlikte çıktığımız bu yola eşlik edin” (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin