Zonguldak'ta çocuk kargo aracının altında kaldı Zonguldak'ta çocuk kargo aracının altında kaldı

Erzincan Haber - Erzincan'ın Kavakyolu semti Hamidiye Mahallesi'nde yaşanan vahim olayda, 4 çocuk babası Nadim Yeşil'in (65) öldürülmesi, cinayetin şok edici detaylarıyla aydınlatıldı. Olay günü tutuklanan zanlının uyuşturucu madde kullanmış olduğu, maktulu sopayla kafasına vurup bayılttıktan sonra kürekle öldürdüğü ve polise yakalandığında "Ben Mehdi'yim" dediği belirlendi.

Olay, iki gün önce Erzincan'ın merkezindeki bir müstakil evin bahçesinde gerçekleşti. Emekli olan Nadim Yeşil'in evinin bahçesinde kafasına sopayla ve kürekle vurularak öldürülmüş cesedi bulundu.

Vicdansız sürücü, atı arabasına bağlayıp koşturdu! Vicdansız sürücü, atı arabasına bağlayıp koşturdu!

Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Hacı Cerap Kaya, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi ve cinayetle suçlandığı mahkeme tarafından tutuklandı. Zanlı, cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili detaylara ulaşan İHA muhabiri, cinayetin şok edici ayrıntılarını açıkladı. Kaya'nın cinayet gününden iki gün önce Erzurum'a giderek metamfetamin adlı uyuşturucu madde temin ettiği ve Erzincan'a dönüşte aşırı dozda kullandığı belirlendi. Uyuşturucunun etkisi altında olan zanlı, Hamidiye Mahallesinde bir süre dolaştıktan sonra Nadim Yeşil'in evinin bahçesine gizlice girdi ve burada beklemeye başladı. Maktulle karşılaşan zanlı, önce yumruk attı ve ardından sopayla Yeşil'i bayılttı. Sonrasında ise kürekle maktulün kafasına defalarca vurarak onu öldürdü.

Otluk alanda çekyat yakıp yangına sebep oldular! Otluk alanda çekyat yakıp yangına sebep oldular!

Temizlik işçisi iple asılmış olarak ölü bulundu Temizlik işçisi iple asılmış olarak ölü bulundu

Olay yerine yakınları gelerek cinayeti fark edince durum hemen polise bildirildi. Zanlı, bir süre olay yerinde bekledikten sonra polisler tarafından gözaltına alındı ve polise "Ben Mehdi'yim" şeklinde iddialı bir ifade verdi.

Yürütülen soruşturma sonucunda zanlı, tutuklanarak Erzincan L Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Zanlının şu anda tek kişilik geçici koğuşta tutulduğu belirtildi. İHA

Kepçeyle kardeşine yaprak sarma yedirdi! Kepçeyle kardeşine yaprak sarma yedirdi!

Editör: Virda Şahin