2. Lig Beyaz grupta alt sıradan kurtulma mücadelesi verdiği sırada, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında verilen sürede eksikliklerini tamamlamadığı için TFF Kulüp Lisans Kurulu tarafından 3 puanı silinen Zonguldak Kömürspor büyük şok yaşıyor.

Zaten sezon başından bu yana alt sıralardan kurtulmanın mücadelesini veren ve bu doğrultuda 8 yıldır mücadele ettiği 2. Ligde en zor günlerini yaşayan Zonguldak Kömürspor, üstüne üstlük 3 puanı silinmesiyle birlikte iyice dara düştü.

Ya Üzülmezspor, ya Perşembe Belediyespor... Birinden biri Süper Amatör Lige yükselecek Ya Üzülmezspor, ya Perşembe Belediyespor... Birinden biri Süper Amatör Lige yükselecek

Şok cezayla birlikte Kırmızı-Lacivertli takımın 10 olan puanı 7’ye düştü. Puantaj cetveline yansıyan ceza üzerine Zonguldak Kömürspor, bir basamak daha gerileyerek son sıraya demirledi.

ADIYAMAN MAÇI ÖNCESİ HİÇ İYİ OLMADI

Zonguldak Kömürspor’un 3 puanının silinmesi üzerine son sıradaki Adıyaman FK 9 puanla 18’inci sıraya yükseldi. Hafta sonundaki maç öncesi yaşanan bu olumsuz gelişmeler, Zonguldak Kömürspor’da moralleri iyice bozdu.

3 PUAN ŞART OLDU

Adıyaman deplasmanına son sıradaki bir takım olarak gidecek Zonguldak temsilcisinin artık kazanmaktan başka alternatifi kalmadı. Adıyaman’da alınacak 3 puan, Zonguldak Kömürspor’u puantajda yeniden bir basamak yukarıya taşıyacak.

BURSASPOR 10 PUANDA KALIRSA...

Yine 3 puanı silinen takımlar arasında yer alan ve haftaya 10 puanla giren Bursaspor, eğer sahasında oynayacağı maçta lider Esenler Erokspor’a mağlup olursa, kırmızı-lacivertli temsilcimiz rakibiyle puan puana gelecek ve gol averajı farkıyla 17’nciliğe yükselecek.

SPOR SERVİSİ

puanaaaa-1

Editör: Hüseyin EKİNCİ