Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili aday adayı Hasan Gemici, partisinin il başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, Av. Ali Osman Odabaş, CHP eski Merkez ilçe Başkanı Fikret Zaman, GMİS eski Genel Başkanı Ramis Muslu ve çok sayıda partili katıldı. 

CHP Zonguldak Milletvekili aday adayı ve Devlet eski Bakanı Hasan Gemici, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

TÜRKİYE 20 YILDIR ÖTEKİLEŞTİRME DİLİYLE YAŞIYOR

“Türkiye 20 yıldır kutuplaştırma, ayrıştırma, ötekileştirme diliyle yaşıyor. Her gün her kes bir biriyle kavga ediyor. Artık bu kavgalardan, çatışmalardan yorulduk. Türkiye’nin artık barışa ve huzura ihtiyacı var. Adalet ve Kalkınma Partililer diyor ki, “Biz yaratılanı severiz taratandan ötürü” Bu çok doğru bir laf ama yaratılanı işlerine gelirse seviyorlar eğer işlerine gelmeyen birisi varsa ona hiçbir şekilde Allah yaratmış demeden sert bir şekilde üzerine maalesef gidebiliyorlar. İşte bu dilin ve ortamın değişmesi gerekiyor. Türkiye’nin barışa ve huzura ihtiyacı var.

ZONGULDAK’IN HER NOKTASINDA HİZMETİ OLAN BİR KİŞİYİM

Ben 2 dönem Zonguldak’ta milletvekilliği yaptım ve bunun 6 seneye yakını bakan olarak geçti. Zonguldak’ın her noktasında hizmeti olan bir insanım. Ben Zonguldak halkından Zonguldak’a tekrar hizmet etmek için bir dönem daha yetki istiyorum. Zonguldak’ın sorunlarının çözümü için çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. 14 Mayıs 2023 seçimleri Türkiye’nin geleceğiyle ilgili beka sorunudur. Türklerin tarihinde kırılma noktaları vardır bana göre 14 Mayıs 2023 seçimleri de Türkiye’de belki de 300 yıl sonra anlatılacak çok önemli seçimlerdir. Bu anlamda hepimize büyük görevler düşüyor.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

h.gemici (3)h.gemici (2)h.gemici (1)

Editör: Seçkin