7A Yapı Market 2023'ün değerlendirmesini yapmak hem de yeni yılda kaynaşma amaçlı motivasyon programı düzenledi.

7A Yapı Market’in yönetici ve çalışanları yeni yıl akşamı Dedeman Otel'de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte yönetici ve çalışanlar hem eğlendi hem de kaynaştılar.

7A Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Remzi Alim ve Şirket Genel Müdürü Dursun Atalay duygu ve düşüncelerini paylaştıkları gecede İnsan Kaynakları Müdürü Tülin Alim şunları paylaştı: "Çok şükür yeniden güzel bir akşamda beraberiz. Eğer ortada bir başarı varsa bunun büyük payı sizlerin emeğidir . Zor zamanlarımızı nasıl sırtsırta vererek beraber aşıyorsak başarının kutlamasında da beraber olmak bizler için çok değerli. Evet bir yılı daha geride bıraktık geçen yılın başında şubat ayında  acı bir felaket haberiyle depremle çok üzüldük peşinden gelen ve devam etmekte olan bir soykırıma tanıklık ediyoruz. Bu da bizleri son derece üzüyor. Akabinde şehit haberleri.  Değer verdiğim bir yazar geçen gün yazısında 'İnsanlık hasta, felaketler insanlığı hasta etti. Çöken ahlak insanlığı hasta etti.' demişti ne yazık ki bizlerde bu hastalıklarla iyi olmaya çalışıyoruz. Bu yaşananlar bize gösteriyor ki Türk, Müslüman çok çalışmalı dünyada güzel bir yerde olmak istiyorsak çok çalışmaktan ve güzel nesil yetiştirmekten geçiyor. Hedeflerimizi bu doğrultuda geliştirelim ki gelecek nesle güzel bir dünya bırakabilelim. Evet tekrar burada olduğunuz için teşekkür ediyorum huzur başarı dolu sağlıklı güzel yıllar diliyorum."

Konuşmanın ardından Kahoot yarışması yapılarak kazanan 3 personele hediyeleri verildi. Yılın elemanı seçilen personele de plaket ve hediyeleri taktim edildi. 10 yılını dolduran personellere plaketleri ve hediyeleri verildi

Gece, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Remzi Alim, Genel Müdür Dursun Atalay'ın eşleri ile birlikte tek tek masaları dolaşarak, sohbet etmesinin ardından geleneksel aile fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. (Haber: Ersen Berk Çelik)

WhatsApp-Image-2024-01-10-at-13.59.31

WhatsApp-Image-2024-01-10-at-13.59.32-(1)

Dün emekli, bugün Level! Dün emekli, bugün Level!

WhatsApp-Image-2024-01-10-at-13.59.31-(1)

WhatsApp-Image-2024-01-10-at-13.59.32

Editör: Murat Barutçu