Epilepsi hastası Ayşe’ye unutulmaz düğün! Epilepsi hastası Ayşe’ye unutulmaz düğün!

Düzce Haber – Düzce'nin Beyköy Beldesi'nde geniş bir katılımla açılan Kaledibi Mesire Alanı, doğa severlerin ve piknik yapmak isteyenlerin favori mekanı oldu. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, yaptığı açıklamada mesire alanını daha da genişleteceklerini belirtti.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Milletvekili Ayşe Keşir, Milletvekili Ercan Öztürk, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve birçok davetlinin katıldığı açılış töreni renkli ve coşkulu geçti.

 

Sıcaktan fenalaştılar gölgelere kaçtılar! Sıcaktan fenalaştılar gölgelere kaçtılar!

10 dönümlük alanın restoran ve halka açık piknik alanı olarak düzenlendiği Kaledibi Mesire Alanı, doğayla uyumlu mimariye sahip. Ancak açılışta Başkan Osman Kılıç, alanın şimdiden talep fazlalığı nedeniyle yetersiz kaldığını ifade etti ve gelecek yıl sonuna kadar alanı 40 dönüme çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Mesire alanının günlük kullanıma açık olduğunu ve yoğun ilgi gördüğünü belirten Başkan Kılıç, bölgedeki mescit, tuvalet ve toprak dolgu zemininin yapımının devam ettiğini ifade etti.

Milletvekili Ayşe Keşir, Başkan Osman Kılıç'ı tebrik ederek bu güzel eseri Beyköy'e kazandırdığı için övdü ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Milletvekili Ercan Öztürk ise Başkan Kılıç'ın çalışkanlığı, azmi ve Beyköy'e olan sevgisi ile herkese örnek olduğunu ifade etti ve yapılan eserin güzelliğine dikkat çekti.

AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu da Başkan Osman Kılıç'ı tebrik ederek, Beyköy'e böyle bir alan kazandırdığı için ona minnettar olduklarını ifade etti.

Açılışın sonunda, mesire alanının yapımında emeği geçenlere teşekkür plaketleri verildi ve yapılan yemek ikramının ardından program sona erdi. İHA

Orman yangını çıktı! Ekipler seferber oldu! Orman yangını çıktı! Ekipler seferber oldu!

Zonguldak Kömürspor’un yeni transferi takıma katıldı... “Büyük bir kulübe geldim” Zonguldak Kömürspor’un yeni transferi takıma katıldı... “Büyük bir kulübe geldim”

AW001297_03

Merakla başladı, yüzlerce antika topladı Merakla başladı, yüzlerce antika topladı

AW001297_02

AW001297_01

Editör: Virda Şahin