İnkumu halk dansları ile coştu İnkumu halk dansları ile coştu

İzmir Haber - İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşanan şiddet olayı büyük endişeye neden oldu. Kavga ettiği çocuğun yakınları tarafından darp edilen 17 yaşındaki Resul Ayhan, kafasına aldığı silah kabzası darbeleriyle yaralandı. Olayın güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri de dehşet vericiydi. Genç, yaşadığı korku dolu anları anlatırken, adli kontrolle serbest bırakılan şüphelilerin tutuklanmasını talep etti.

Olay, 5 Temmuz akşamı Ulucak Mahallesi'nde meydana geldi. Resul Ayhan, kuzeniyle yolda yürüdüğü sırada motosikletle geçen P.G. ve R.G. ile aralarında bir tartışma yaşandı. Tartışma sonucunda kavga çıktı, ancak çevredeki insanlar tarafından ayırıldılar. Daha sonra Resul'un ağabeyi telefonla arayarak kavga ettiği çocukların büyüklerinin onu çağırdığını söyledi ve güvende olması için kıraathaneye gelmesini istedi.

Ancak kıraathaneye gittiğinde, kendisini bekleyen bir grup tarafından saldırıya uğradı. Resul, şüphelilerin silah çektiğini ve kafasına dayayarak tehdit ettiklerini anlattı. Saldırganlar tarafından acımasızca dövülen genç, silah kabzası darbeleriyle de yaralandı. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri de dehşet vericiydi.

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Kira tartışmasına son noktayı koydu! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Kira tartışmasına son noktayı koydu!

Resul Ayhan, yaşadığı kabus gibi anları anlattı ve şüphelilerin serbest kalmalarından dolayı endişeli olduğunu belirtti. Şüphelilerin tekrar saldırabileceğinden korktuğunu ifade ederek, adaletin yerini bulmasını ve şüphelilerin tutuklanmasını talep etti. İHA

Tayfun Türkmen olmadı, Mustafa Özer’le anlaşma sağlandı Tayfun Türkmen olmadı, Mustafa Özer’le anlaşma sağlandı

Güvenlik kameralarını izleyen aile şok oldu! Güvenlik kameralarını izleyen aile şok oldu!

Zincir marketler çocukları üzüyor; Genel merkezden talimat gelmemiş... Zincir marketler çocukları üzüyor; Genel merkezden talimat gelmemiş...

AW942512_01

AW942512_05

AW942512_03

AW942512_04

AW942512_02

Editör: Virda Şahin