2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör bilmecesi çözüldü. Ertuğrul Sağlam’ın önerisiyle dün Zonguldak’a gelen Tayfun Türkmen’le anlaşma sağlanamadı. Bunun üzerine rotayı gündemdeki bir başka teknik direktör adayı Mustafa Özer’e çeviren Kırmızı-Lacivertli yönetim, son olarak Osmaniyespor’u çalıştıran tecrübeli teknik adamla anlaşmaya vardı.

Özer, kariyer geçmişinde Osmaniyespor, Bayrampaşaspor, Ankaraspor, Eskişehirspor, 52 Orduspor, Başkent ŞAFAK Spor, Siirtspor, Turanspor, Maltepespor, Yozgatspor, Siirtspor ve GASKİ spor’u çalıştırdı. Türkiye Futbol Federasyonu'nda eğitmen olarak da görev alan Özer, 2017-2018 sezonunda Bugsaşspor teknik direktörü olarak Zonguldak Kömürspor'a rakip olmuştu.

Resmi anlaşmanın sağlanması üzerine yardımcı teknik ekibini oluşturan Mustafa Özer, yarın ya da Perşembe günü takımı toplayıp hiç vakit kaybetmeden 2023-2024 sezonu hazırlıklarına başlayacak.

İşte futbolumuzun geldiği son nokta... Futbol hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor! İşte futbolumuzun geldiği son nokta... Futbol hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor!

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ