Zihinsel ve fiziksel engelli şahıstan iki gündür haber alınamıyor! Zihinsel ve fiziksel engelli şahıstan iki gündür haber alınamıyor!

Konya Haber - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 5 katlı bir apartmanın 4. katındaki pencereden düşen 10 yaşındaki bedensel engelli bir çocuk ağır yaralandı.

Olay, Yeni Mahalle Erenler Caddesi 41315 Sokak'ta meydana geldi. Vatandaşlar, apartmanın önündeki sokakta yerde kanlar içinde yatan bir kız çocuğu gördü ve hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Sağlık ve polis ekipleri, ihbar üzerine adrese sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, binanın penceresinden düşen çocuğun 10 yaşındaki bedensel engelli B.Y. olduğunu tespit etti. Ağır yaralı olan çocuk, ambulansla önce Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı, ancak hayati tehlikesi nedeniyle Konya'ya sevk edildi. Polis ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulundu ve engelli çocuğun evde yalnız olduğu sırada sineklikli pencereden düştüğünü belirledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı incelemeler sürüyor. İHA

Zihinsel engelli oğluna kötü muamele iddiasıyla gözaltına alındı! Zihinsel engelli oğluna kötü muamele iddiasıyla gözaltına alındı!

Bedensel engelli kadına otomobil çarptı! Bedensel engelli kadına otomobil çarptı!

Başıboş tay trafiği karıştırdı Başıboş tay trafiği karıştırdı

Engelli bakım yönetmeliği, engellilere zorluklar yarattı Engelli bakım yönetmeliği, engellilere zorluklar yarattı

AW008888_01

AW008888_03

AW008888_02

Editör: Virda Şahin