Zonguldak'ta özel maden ocağında elektrik çarpması sonucu yaralanan işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Dilaver Enerji’de elektrik işleri ile ilgilenen 25 yaşındaki madenci son yolculuğuna uğurlandı.

Dilaver Mahallesi Karamanya Sokak'ta özel maden ocağında çalışan Soner Korkut (25), elektrik akımına kapıldı. Yaralanan madenci, mesai arkadaşları tarafından ocaktan çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Korkut, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Korkut'un cenazesinin, otopsinin ardından Çaycuma ilçesi Dağüstü köyüne götürüldü. Korkut evinin önünde helallik alınmasının ardından Dağüstü Köyü Hatipler Mahallesi Camisi’ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Korkut, aile mezarlığında defnedildi.

Öte yandan, cenaze töreninde Korkut’un ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Türkmen Köse, Genel Maden İşçileri Sendikası Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Tayfun Demir ile protokol üyeleri katıldı.

Öte yandan, cenaze töreninde Korkut’un ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Haber: Fadime YILMAZ ELMA

0F5Fd21D 0A9D 4E76 8743 7F17Baed4Fbc

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri ‘Gazze için kıyama kalk’ nöbetini tamamladı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri ‘Gazze için kıyama kalk’ nöbetini tamamladı

Madenci Kaza 4 4 2004Madenci Kaza 3 4 2004Madenci Kaza 6 4 2004Madenci Kaza 5 4 2004

Madenci Kaza 8 4 2004

Madenci Kaza 7 4 2004

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA