Tebligat gönderilmişti kaldırıldı Tebligat gönderilmişti kaldırıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra, Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) sert bir dille eleştirerek Zonguldak Kömürspor'un göz göre göre küme düşürüldüğünü söyledi. Kotra, Türkiye 2. Lig Beyaz Grup'un "kapkara bir grup" olduğunu ifade ederek, "Maçlar sahada değil masada kazanılıyor. Yazıklar olsun" diye tepki gösterdi.

MHP'li Murat Kotra'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye 2. lig Beyaz Grup oldu KAPKARA Grup.." ifadelerine yer verildi. Kotra, şu görüşleri dile getirdi: "Geçen hafta Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçı şut bile atılmadan 0-0 olarak bağlanıp göz göre göre Zonguldak Kömürspor küme düşürülüyor, bugün şampiyonu belirleyecek olan Serik Belediyespor - Esenler Erokspor maçına Serik Belediyespor U19 kadrosu ile çıkıp bir düzine gol yiyor. Bu maçı protesto eden Vanspor ise Bursaspor maçında sahadan çekiliyor. Maçlar sahada değil masada kazanılıyor. YAZIKLAR OLSUN."

Murat Kotra'nın TFF'ye yönelik sert eleştirisi, Türk futbolunda yaşanan bazı tartışmalı durumları ve kulüpler arasındaki adaletsizlik algısını gündeme getirdi.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA