Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Genel Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Zonguldak Valiliği, Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte yapacağı 1. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'nı ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Tıskaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi; "Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinden dolayı büyük üzüntü içindeyiz. 

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar, görevli ve gönüllü çalışan tüm vatandaşlarımıza kolaylıklar dileriz.

18-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz 1.Zonguldak Genel Ticaret Fuarını hepimizi derinden yaralayan bu üzücü felaket nedeniyle ileri bir tarihe ertelemiş bulunmaktayız. Kolaylıklar dileriz. 18-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz 1.Zonguldak Genel Ticaret Fuarını hepimizi derinden yaralayan bu üzücü felaket nedeniyle ileri bir tarihe ertelemiş bulunmaktayız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur " (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu