Zonguldaklı iş insanı Nuri Yıldırım, İstanbul'da kendi markası New Onix adıyla açtığı ayakkabı mağazasının resmi açılışını gerçekleştirdi. Yıllardır birçok markanın temsilciliğini üstlenen ve sektörde geniş bir deneyime sahip olan Yıldırım, New Onix markası ile ayakkabı sektörüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

KALİTE KONUSUNDA İDDİALILAR

Mağazanın açılışında konuşan Nuri Yıldırım, kendi markasının klasik, günlük ve spor modelleri ile farklı bir tarz sunduğunu vurgulayarak, kalite konusunda da iddialı olduklarını belirtti. Her segmentten müşteriye hitap eden ürünleri ile dikkat çeken New Onix markası, İstanbul Başakşehir Aymakoop Ayakkabıcılar Sitesi Yeni Ticaret Merkezi'nde bulunan fabrika satış mağazasında müşterileri ile buluştu.

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

Açılışa ilgi büyük oldu ve Zonguldaklı siyasetçiler ile iş insanlarının yanı sıra birçok katılımcı lansmana özel fiyatlarla ilgilenerek yoğun talep gösterdi. Gökçebey'de uzun yıllar yaşamış olan Nuri Yıldırım'ı dostları da yalnız bırakmadı. MHP Gökçebey İlçe Başkanı Kenan Öztürk ve parti yöneticisi Serdal Erişoğlu da açılışa katılan isimler arasındaydı.

“AMACIMIZ KALİTE VE ŞIKLIĞI DOĞRU FİYATTAN SUNABİLMEK”

Açılışta konuşan Nuri Yıldırım, "Amacımız insanlara kalite ve şıklığı doğru fiyattan sunabilmek. İnsanların attığı her adımda kaldırımlara bir imza bırakmak istiyoruz. Bugün tecrübe ve birikimlerimizle girdiğimiz sektörde bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim." şeklinde ifade etti. New Onix markasının sektöre sunduğu yeni perspektif ve ürün çeşitliliği, müşteriler tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. /Haber Merkezi

WhatsApp-Image-2023-12-01-at-13.50.21

Google tüm iller için cevapladı: Neden Zonguldak? Google tüm iller için cevapladı: Neden Zonguldak?

WhatsApp-Image-2023-12-01-at-13.50.08

Editör: Murat Barutçu