İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

İstanbul Fatih'te iddiaya göre dengesini kaybederek raylara düşen şahıs, tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Refüjü aşarak karşı şeride geçen hafif ticari otomobil, seyir halindeki bir başka otomobile çarptı. Kazada 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bir otomobilin park halindeki araçlara çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Avcılar sahilinde gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Yeni doğan bebeğini poşet içerisinde çöp konteynerine bırakan kadın, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Sağlık

İstanbul’da yaşayan Şükran Ayalp, midesinde dolgunluk, ani kilo kaybı, iştahsızlık gibi şikayetlerle hastaneye gitti. İlk tetkiklere bakıldığında pankreas kanseri gibi...

Türkiye Gündemi

Kırmızı reçeteli ilacı alamayan şahıs günler sonra başka ilaç alma bahanesiyle geldiği eczanede stajyere tokat atarak saldırdı.

Türkiye Gündemi

İstanbul'un Fatih ilçesinde bir aktar dükkanında çalışan yabancı uyruklu işçinin bindiği yük asansörü arızalandı. Asansörden çıkmak isterken başı sıkışan genç...

Zonguldak

Türk Hava Yolları'nın (THY) Zonguldak-İstanbul seferini yapacak olan yolcu uçağı, beklenmedik bir arıza nedeniyle havalimanında mahsur kaldı.

Türkiye Gündemi

Annesinin bakımı için evine aldığı yatılı bakıcı Nursel Bircan'ı çocuğunun gözü önünde çekiçle öldüren sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Türkiye Gündemi

18 yaşında genç bir kız, istinat duvarının üstünden aşağıya atladı. Metrelerce yükseklikten aşağıya düşen genç kız, ağır şekilde yaralandı.

Türkiye Gündemi

İstanbul Küçükçekmece'de iddiaya göre, enfeksiyonlu dişin çekilmesinin ardından yüzü şişmeye başlayan, ateşi çıkan, kusan 8 yaşındaki çocuk ve ailesi adeta...