Tarak gemisi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor Tarak gemisi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Zonguldak'ta, emniyet birimlerinin uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarına karşı gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sürüyor. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, İl Merkezi ve Çaycuma ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonlarda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

18 Ocak 2024 tarihinde, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çaycuma ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 75 gram bonzai ele geçirildi. Operasyon, uyuşturucu ticaretine karşı yürütülen kararlı mücadelenin bir parçası olarak gerçekleştirildi. Ele geçirilen bu önemli miktardaki uyuşturucu madde, halk sağlığına yönelik tehdit oluşturan unsurların bertaraf edilmesinde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Ayrıca, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından İl Merkezi ve Çaycuma ilçesinde yürütülen diğer operasyonlarda da toplamda 160 gram ölümcül etkiye sahip uyuşturucu madde ele geçirildiği belirtildi. Bu operasyonlar, emniyet birimlerinin suçla etkili bir şekilde mücadele etmeye devam ettiğini gösteriyor.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, halkın güvenliği ve toplum sağlığına zarar veren uyuşturucu suçlarına karşı kararlı bir şekilde mücadele edeceklerini vurgulayarak, bu tür operasyonların sürekli olarak devam edeceğini ifade etti.  Haber Merkezi

Zonguldak’ta karısını döven şahsa meydan dayağı! Zonguldak’ta karısını döven şahsa meydan dayağı!

Zonguldak Kömürspor, Lütfullah Aslan'la hiç kazanamadı, 1461 Trabzon hiç yenilmedi! Zonguldak Kömürspor, Lütfullah Aslan'la hiç kazanamadı, 1461 Trabzon hiç yenilmedi!

Editör: Fadime Yılmaz Elma