Ünlü rapçiler Canbay ve Wolker, Zonguldak'ta hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Vahap Canbay (26) ve Umut Bolat (23) ikilisi, Pera Performance Hall'de verecekleri konserle Zonguldaklı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Konser, 10 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de başlayacak ve gece boyunca Canbay ve Wolker, en sevilen şarkılarını seslendirecek. Müzik tutkunlarının heyecanla beklediği etkinliğin biletleri, Biletix'in yanı sıra Pera Performance Hall ve DP Parfümlerinde 350 TL'den satışa sunuldu.

Ancak, bu konserin öncesinde Canbay ve Wolker'in Ereğli'de yaşadıkları üzücü olayla izleyicileri endişelendirmişti. Eylül ayında planlanan konserleri, geçirdikleri trafik kazası sonucu yaralanmaları nedeniyle iptal edilmişti. Ancak şimdi, sevenleriyle buluşmaya hazırlandıkları bu konserle hayranlarına unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyorlar.

GMİS’ten 1 Mayıs çağrısı GMİS’ten 1 Mayıs çağrısı

Canbay ve Wolker'in bu etkinlikle müzikseverlerle yeniden buluşacak olmaları, Zonguldak'taki rap müzikseverler arasında büyük bir heyecan yarattı.  

Editör: Fadime Yılmaz Elma