Kardeşini uyuşturucudan kurtarmak istedi, canından oldu! Kardeşini uyuşturucudan kurtarmak istedi, canından oldu!

Zonguldak Haber – Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte tedbir olarak ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığını duyurdu.
Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte olası orman yangınlarının önlenmesi için tedbir amaçlı olarak 27 Temmuz 2023 ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında ormanlık alanlara girişlerin ve her türlü sosyal ve sportif amaçlı etkinliklerin yasaklandığını duyurdu.
Yasağın içeriğine göre, anız yakma, bahçe temizliğinde ateş yakma, ormanlık alanlara yakın yerlerde havai fişek ve dilek balonu kullanma da yasak kapsamına alındı. Ancak mesire ve piknik yerleri ile Orman Parkı olarak adlandırılan alanlar halkın kullanımına açık olacak. Diğer orman alanlarında ise ateş yakmak yasak olacak. Yine bu yasaklardan ormancılık üretim işlerinde çalışanlar ile orman mahallelerinde ikamet edenler muaf tutulacak.
Bu önlemler, orman yangınlarına karşı tedbirler almak ve ormanlık alanlardaki olası yangın risklerini azaltmak amacıyla alındır. Halkın bu süreçte yasakları dikkate alarak ormanlık alanlara girmemesi ve yangın riskini artıracak faaliyetlerde bulunmaması önem taşıyor. Orman yangınlarına karşı duyarlılık göstermek, çevre ve doğal varlıkların korunmasına katkı sağlayacak. Haber Merkezi

Mustafa hoca transfer raporunu sundu... Zonguldak Kömürspor’a yakışır bir takım kurulacak! Mustafa hoca transfer raporunu sundu... Zonguldak Kömürspor’a yakışır bir takım kurulacak!

Sahilde bulunan cesedin kimliği belli oldu Sahilde bulunan cesedin kimliği belli oldu

İnternet Sörfünün En Kolay Yolu : Google Chrome! İnternet Sörfünün En Kolay Yolu : Google Chrome!

IPARD programı proje hazırlama eğitimi düzenlendi IPARD programı proje hazırlama eğitimi düzenlendi

Editör: Virda Şahin