2. Ligde 2023-2024 sezonuna hazırlanan Zonguldak Kömürspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Mustafa Özer’in sunduğu transfer raporu doğrultusunda hareket eden yönetim, söz konusu futbolcularla görüşmelere başladı. Yoğun telefon trafiğiyle hızlanan görüşmelerin hafta sonunda netice kazanması bekleniyor.

Çarşamba günü başladığı yeni sezon hazırlıklarını 16 kişilik futbolcu kadrosuyla sürdüren Zonguldak Kömürspor’un transfer listesinde 10 ila 15 arasında futbolcu var. Sapanca Gençlikspor'dan Haydar Deniz dışında, bonservis ve maliyet sorunu nedeniyle bugüne dek henüz sonuçlanmayan transferlerden bir kaçının hafta sonunda netlik kazanabileceği vurgulandı.

Sportif AŞ Başkanı Hakan Hürfikir’in bizzat görüştüğü futbolcuların takıma katılmasıyla birlikte, Zonguldak Kömürspor’un kadrosu gözlü görülür şekil alacak.

Mevcut haliyle 2. Lig için yetersiz olan kadroyu biran evvel olgunlaştırmak isteyen Zonguldak Kömürspor yönetimi, diğer taraftan yüksek transfer maliyetlerini karşılamak için maddi kaynak arayışlarına hız vermiş durumda.

Maliyet sorununun en kısa süre içinde çözülmesiyle beraber kadroyu hızlı bir şekilde oluşturacak Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör Mustafa Özer, genişlik kazanan kadroyla eli güçlü şekilde daha iyi çalışma fırsatı bulacak.

Diğer yandan, Kırmızı-Lacivertli takımda yeni bir döneme başlayan teknik direktör Mustafa Özer, transfer çalışmalarına dair bilgiler verdi.

İYİ OYUNCULAR ALACAĞIZ

Zaman darlığı nedeniyle sezona mevcut kadroyla başlamak zorunda kaldıklarını ifade eden Özer, “Zor bir gruptayız. Direkt şampiyonluk için kurulan takımların sayısı çok. Play-Off’a oynayacak takımların bu sezon fazla olacağını düşünüyorum. Bundan daha önemlisi, biz bu takımların arasında ne yapabiliriz? Fikstürümüz de çok çor. Mevcut kadromuz ortada. Transferlerimiz elbette olacak. Zonguldak Kömürspor’u hedefe taşıyacak futbolcuları tercih etmeye çalışacağız. Bunda inşallah başarılı oluruz. Yönetim kurulumuz transferler için çalışıyor. Yeni transferlerin biran evvel aramıza katılmasını bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

SPOR SERVİSİ

Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak

Editör: Hüseyin EKİNCİ