Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde düzenlenen kına gecesinde, gelinin 35 yaşındaki kuzeni Daşkıran’ın hayatını kaybettiği haberi geldi. Daşkıran’ın anne ve babasının oğullarının ölüm haberini düğün salonunda aldığı öğrenildi.
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde düzenlenen kına gecesinde büyük üzüntü yaşandı.
Olay, Fatih Sitesi Kavşağı’nda bulunan Elizya Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kına gecesinde meydana geldi. İlayda Ç.’nin düğünü öncesi düzenlenen gecede aileler ve davetliler bir araya geldi.
Acı haber düğün salonunda geldi
Gecenin ilerleyen saatlerinde, gelinin İstanbul’da yaşayan 35 yaşındaki kuzeni Efkan Daşkıran’ın hayatını kaybettiği haberi geldi.
Yakınlarının düğünü için Zonguldak’a gelen Daşkıran’ın anne ve babasının da oğullarının ölüm haberini düğün salonunda aldığı öğrenildi.
Sevinç yerini gözyaşına bıraktı
Acı haberin ardından anne ve baba büyük üzüntü yaşarken, gelin ve diğer yakınları da gözyaşlarına hakim olamadı.
Mutlu bir gün için bir araya gelen davetliler de yaşanan olayın ardından büyük üzüntü yaşadı.
Kısa süre önce eğlencenin sürdüğü salonda, acı haberle birlikte sevinç yerini gözyaşına bıraktı.








