Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, öğrencilik yıllarında kendisinde emeği bulunan öğretmeni Selma Okur Terzi ile yıllar sonra anlamlı bir buluşma gerçekleştirdi.
Erdem, Üzülmez Ortaokulu’nda eğitim gördüğü dönemde öğretmeni olan Selma Okur Terzi’yi, Üzülmez bölgesine kazandırılması planlanan sosyal tesis Pembe Köşk’te ağırladı.
Eski anılar tazelendi
Buluşmada öğrencilik yıllarına ilişkin anıların yeniden konuşulduğunu belirten Tahsin Erdem, öğretmeniyle uzun süre sohbet ettiklerini ifade etti.
Erdem, “Üzülmez Ortaokulu’nun sıralarında okuduğum o güzel yıllarda üzerimde çok büyük emeği olan, kıymetli öğretmenim Selma Okur Terzi ile bugün çok anlamlı bir mekanda bir araya geldik” dedi.
“Onu Pembe Köşk’te ağırlamak gurur verdi”
Pembe Köşk’ün Üzülmez’e değer katacak bir sosyal tesis olacağını belirten Erdem, öğretmenini burada ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Erdem, “Bir öğrenci için en büyük mutluluklardan biri, memleketine kazandırılan güzel bir eserde yıllar sonra öğretmenini ağırlayabilmektir” ifadelerini kullandı.
“Tebessümü dünyalara bedeldi”
Öğretmeni Selma Okur Terzi’nin Pembe Köşk’ü beğenmesinin kendisini ayrıca mutlu ettiğini belirten Erdem, “Kıymetli hocamın Pembe Köşk’ü beğenmesi, yüzündeki o sıcak tebessüm benim için dünyalara bedeldi” dedi.




