Açılış törenine Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, meclis üyeleri ve partililer katıldı. 

Elmas Park'ın Acılığa çok yakıştığını ve hareket getirdiğini ifade edenZonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “ Beş yıllık görev süremiz boyunca belediyemizin bir arkasıydı burası, malumunuz. Eskiden pazartesi sosyete pazarına açtığımız diğer günlerde açık otopark olarak insanımıza hizmet eden arsayı bakanlığımızda devrini gerçekleştirdik. Yerine de Zonguldak'ımızın teknik anlamda mimari anlamda dayanıklılık anlamındaki en güzel binasını inşa 3 kat ticaret, 4 kat mesken, 47 dükkan, kırk altı, bir artı bir, iki artı bir, üç artı bir olmak üzere Zonguldak'ın şu andaki gözleme meşale olan Elmas Park Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nin Allah'a şükür inşa ettik. Evet, hacılık için tabii bura çok değerli. Ondan sonra acılık bir bulvar oldu. Inşallah Elmas Park'ta da beraber acılığımız, alışverişin merkezi haline geldi. Buradaki esnaflarımıza şimdiden hayırlı, bol kazançlar diliyoruz. İnşallah altı tane dükkanımızın da şu an hazırlıkları devam ediyor. En kısa zamanda müşterilerine hazır hale gelecek. Katılımlarınız için başta sayın valim olmak üzere vekilime, il başkanıma, saygıdeğer hanımefendileri, beyefendileri ve bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Elmas Parkımız hem esnafımıza hem hemşehrilerimize hem de hayırlı uğurlu olsun. Daha nice eserleri inşallah hep beraber hayata geçireceğiz. Cumhuriyetimizin hikayesi Zonguldak'ımızın marka bir şehir haline gelmemiz için mekanların, bu tip alışveriş merkezlerinin bu tip yapıların daha da artması gerekiyor. İnşallah beş yılda yaptıklarımızı önümüzdeki beş yıl daha da fazlasıyla yapacağız" dedi. 

Konuşmaların ardından protokol üyelerinin katılımıyla Elmas Park'ın açılış kurdelesi kesilerek AVM içindeki mağaza ve dükkanlar gezilerek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 

Elmas Park Açıldı 1

Erdemir 59 yaşında Erdemir 59 yaşında

Elmas Park Açıldı 2

Elmas Park Açıldı 4

Elmas Park Açıldı 3

Elmas Park Açıldı 6

Elmas Park Açıldı 7

Muhabir: Sertaç Özdemir