Bölgesel Amatör Lig’in yeni takımı Alaplı Belediyespor transfer perdesini araladı. Sarı-Mavili yönetim, ilk dış transferini Zonguldaklı tecrübe Salim Uzun’u alarak gerçekleştirdi. Bugün Alaplı’ya gelerek yönetimle masaya oturan 33 yaşındaki tecrübeyle her konuda anlaşma sağladı.

Ali Yılmaz, Zonguldak Kömürspor'un kaderiyle bakın nasıl oynadı... Sözde A klasman hakemi! Ali Yılmaz, Zonguldak Kömürspor'un kaderiyle bakın nasıl oynadı... Sözde A klasman hakemi!

Sezonu İstanbul Küçükçekmece Sinopspor’da tamamlayan Salim, uzun futbol kariyerinde Erzincan Ulalarspor, Başkent ŞAFAK Spor, Çankaya FK, Adıyaman FK, Artvin Hopaspor, Turgutluspor, Osmaniyespor FK, Çorum FK, Kastamonuspor, Kozlu Belediyespor, Alaplı Belelediyespor ve Filyos Ateşspor formaları giydi.

20 yıllık kariyerine Alaplı Belediyespor’la devam edecek olan Salim’in, Bölgesel Amatör Ligde 108 maçlık deneyimi bulunuyor. Profesyonel geçmişe de sahip olan Zonguldaklı futbolcu, TFF 3. Ligde 198, Türkiye Kupası’nda 18 maçta  forma giydi. Amatör ve profesyonel 224 maçı bulunan Salim’in, bu maçlarda 72 golde imzası var.

Bu arada Salim Uzun, 2009 yılında bir sezon formasını giydiği sarı-mavili takıma 14 yıl sonra geri dönüş yaptı. Uzun aranın ardından yeniden Alaplı Belediyespor’un başarısı için ter dökecek olan Uzun, sarı-mavi forma altında kaptanlık sorumluluğu üstlenecek.

Salim ayrıca 2015 yılında Ankara Bölge Karması’na seçilmiş ve İrlanda Cumhuriyeti'nde oynanan UEFA Bölgeler Kupası Finalleri’nde (UEFA Regions' Cup) Ay-Yıldızlı forma altında temsilcimiz olmuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

ssss

Editör: Hüseyin EKİNCİ