Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, Ereğli Gazeteciler Derneği ( EGD ) Başkanı Şafak Erel,Alaplı Gazeteciler Derneği ( AGD) Başkanı Doğan Bostancı,AGD Başkan yardımcısı Ertuğrul Yüksel, EGD ikinci başkanı Vedat kılıç ve ZGC Onur Kurulu başkanı Şaban Yılmaz ile birlikte gazeteciler Toplu Konut İdaresi başkanlığında TOKİ Başkan yardımcısı Hakan Akbulut’u makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette TOKİ Başkan yardımcısı Hakan Akbulut’a ZGC, EGD ve AGD birlikteliğinde oluşturulan, basın sitesinin ikinci etap projesinin Ereğli ilçemizde yapılması adına çalışmalar hakkında bilgileri içeren, arsa imarı, arsa çapı, Çevre , Şehircilik ve İklim bakanlığına ait taşınmazın tapu kayıtları, zemin etütleri ve diğer bilgileri içeren geniş bir dosyayı takdim ederek çalışma hakkında bilgilendirilmede bulunuldu.

Yapılan ziyaret sonrası TOKİ Başkanlığına ZGC, EGD ve AGD başkanlarının imzasının olduğu basın sitesi dosasının başvuru dilekçesi teslim edildi. Başvuru sonrası dilekçe Finans Daire Başkanlığına ve imar birimi başkanlıklarına gönderimi sağlandı.

Ziyarette ileriki günlerde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapıldı, kabul adına teşekkür edildi, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi