Zonguldak hakem camiası, duayen isim Sadi Altınok’u kaybetti. 78 yaşında hayata veda eden Altınok’un cenaze töreni belli oldu. Eski Milli hakem, 20 Ocak Cumartesi (yarın) günü Uzunmehmet Camii’nde öğle namazına müteakip düzenlenecek cenaze töreninin ardından Asri Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Zonguldak ve Türk hakemliğine uzun yıllar hizmet eden Sadi Altınok, eski bir Milli hakemdi. Zonguldak’ı il dışında uzun yıllar başarıyla temsil etti. Hakemliğin ardından yönetici ve önder vasıflarıyla hakemliğin her türlü kademesinde görev aldı, gençlere yol gösterdi.  Altınok aynı zamanda eski hakemler Nabi ve Naci Altınok’un babasıydı.

Duayen ismin hayatını kaybetmesi, Zonguldak hakem camiasında derin bir üzüntü oluşturdu. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesi, acı haber üzerine sosyal medya hesabından baş sağlığı mesajı yayınlarken, “Eski klasman hakemlerimizden Nabi Altınok'un babası, eski milli hakemimiz Sadi Altınok’un vefat ettiğini büyük üzüntüye öğrenmiş bulunmaktayız. Değerli hocamız camiamızın ağabeyi Sadi hocamıza Allah’tan rahmet, camiamıza baş sağlığı dileriz” ifadelerinde bulundu.

Zonguldak Kömürspor, Sinan Engin’i “fahri hemşehri” ilan etti... Hakkımızı bir Zonguldaklı gibi savunuyor Zonguldak Kömürspor, Sinan Engin’i “fahri hemşehri” ilan etti... Hakkımızı bir Zonguldaklı gibi savunuyor

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ