Sokak ortasında genç kızların fotoğrafını çekmişti, serbest bırakıldı! Sokak ortasında genç kızların fotoğrafını çekmişti, serbest bırakıldı!

Zonguldak Haber – Ülke genelinde kira fiyatlarının tavan yaptığı bir dönemde Zonguldak emlakçı anlamlı bir harekete imza atarak, şehit ve gazi yakınlarından komisyon almama kararı aldı. 
Türkiye’de her geçen gün artan kira fiyatları karşısında, emlakçıların da aldıkları komisyon miktarı artıyor. Vatandaşlar uygun fiyata ev bulmakta zorlanırken emlakçılara verilen komisyon ücretleri de can yakar hale geldi. Ancak Zonguldak’ta emlak sektöründe yer alan Pekcan Günarslan  anlamlı bir harekete imza attı. Günarslan, gazi ve şehit yakınlarından komisyon almama kararı aldı. 
Günarslan, şehit ve gazi yakınlarından gelecek taleplerde komisyon almayacağını açıklarken, bu kararın sadece maddi bir destek olmanın ötesinde, duygusal bir dayanışma örneği olduğunu belirtti. Bu tür anlamlı adımların, toplum içinde dayanışma ve yardımlaşma duygularını pekiştirdiği ve toplumun birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirdiği vurgulanıyor.
Zonguldaklı emlakçının bu örnek davranışı, diğer bölgelerdeki emlak sektörü temsilcilerine de ilham kaynağı olacak.  Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Virda Şahin