Karadeniz bölgesinin kadın basketbolundaki tek takımı Zonguldakspor, Süper Lig için destek bekliyor Karadeniz bölgesinin kadın basketbolundaki tek takımı Zonguldakspor, Süper Lig için destek bekliyor

Zonguldaklı antrenör camiası, hayatını kaybeden Zonguldaksporlu efsane futbolcu Daryal Yönder’i son yolculuğuna uğurladı. Tedavi gördüğü hastanede sabah saatlerinde hayata veda eden Yönder için Fener mahallesindeki TÜFAD Zonguldak Şubesi önünde tören düzenlenerek helallik alındı.
TÜFAD Başkanı Ahmet Birdal başta olmak üzere Zonguldaklı antrenörler ve eski takım arkadaşları Zonguldakspor’da efsane isimler arasında yer alan merhum Daryal Yönder’i son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Derin acı yaşayan antrenörler, Zonguldakspor’daki futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük yapan ayrıca tenis ve basketbolda önemli dereceler elde eden Yönder’i ebediyete uğurlarken gözyaşlarına hakim olamadı. 

TÜFAD Zonguldak Şubesi, kurucu üyeler arasında yer alan ve Zonguldakspor’daki futboluyla tarih sayfalarında efsane isim olarak yerini alan Daryal Yönder’in vefatı üzerine yayınladığı baş sağlığı mesajında, “Derneğimiz kurucu üyelerinden, yönetim kurulu üyemiz, değerli meslektaşımız Daryal Yönder’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Çok değerli ağabeyimiz olan Daryal Yönder, Zonguldak ve Türk futboluna çok büyük katkılarda bulunmuştur. Onu asla unutmayacağız. Daryal ağabeyimizin mekanı cennet olsun. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk de, eski adıyla Zonguldakspor’da uzun yıllar futbol oynayan Daryal Yönder’in vefatı üzerine, kulüp adına yaptığı baş sağlığı paylaşımında, “Kulübümüz efsane futbolcusu, yılların teknik direktörü değerli hocamız ve ağabeyimiz Daryal Yönder’i kaybetmenin derin acısı içindeyiz. Zonguldak için çok değerli bir spor adamını kaybettik. Camiamızın başı sağolsun. Yönder ailesine, akrabalarına ve antrenör camiasına sabırlar diliyorum” ifadelerinde bulundu.
SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ