Zonguldak’ın Devrek ilçesinde H.Y. isimli vatandaşın ortaya attığı iddia akıllara durgunluk verdi. H.Y., T.K. isimli bir şahsın yakın arkadaşı ile karısının  cinsel birlikteliklerini kaydettiği ve daha sonra da bunu diğer arkadaşlarına izlettirdiğini öne sürdü. 
İlçede ikamet eden H.Y., T.K. isimli bir şahsın eşi tarafından aldatıldığını ve bu videoları kaydederek arkadaşlarına izlettiğini iddia etti. Görgü tanığı olduğu iddia edilen H.Y., T.K.’nın eşinin arkadaşları ile birlikte olmasına da göz yumduğunu öne sürdü. 
H.Y. konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi: 
“Aklı olan bunun gibilere kız vermez. Ya yalancı oluyorlar ya da narsist. Karısının onu yakın arkadaşıyla aldattığını videoya çekip elaleme gösterenler var. Senin nasıl arkadaşların varda karına göz koyuyor? Eşinden ayrılmış ama henüz boşanmamış resmi evli züppeler karı kız peşinde geziyor. Karısının kendini arkadaşıyla aldattığını videoya çekip elaleme gösteren gav… züppeler onlar,kanı bozuklar”(Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

Zonguldak’ta iç mimarın cesedi bulundu! Zonguldak’ta iç mimarın cesedi bulundu!

Akaryakıta dev zam geliyor! Akaryakıta dev zam geliyor!

İşgal ettiği daireyi ateşe verdi! İşgal ettiği daireyi ateşe verdi!

Genç kızın dişlerini kırdılar! Yardıma gelen gencin kulağını kestiler! Genç kızın dişlerini kırdılar! Yardıma gelen gencin kulağını kestiler!

Dalgınlığı yüzünden ölüyordu! Dalgınlığı yüzünden ölüyordu!

Zonguldak'ın Ferdi Tayfur'u; Gece vakti sokakta söylediği şarkıyla viral oldu Zonguldak'ın Ferdi Tayfur'u; Gece vakti sokakta söylediği şarkıyla viral oldu

Minibüs şoförünün genç kıza sözlü taciz iddiası ortalığı karıştırdı Minibüs şoförünün genç kıza sözlü taciz iddiası ortalığı karıştırdı

Azrail peşini bırakmadı! Azrail peşini bırakmadı!

Editör: Murat Barutçu