Zonguldak Yüzme Kulübü’nün lisanslı sporcusu Sudenaz Uslu yıldızını parlatmaya devam ediyor. Yüzme sporunda gözde isim olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Uslu, Okul Sporları faaliyetleri arasında yer alan Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda 200 metre kurbağlama teknikte final mücadelesi verecek.

Bünyesindeki 200’e yakın sporcuyla Zonguldak ve Kilimli’de başarılı işlere imza atan Zonguldak Yüzme Kulübü’nün altyapıdan yetiştirdiği Sudenaz Uslu, Okullar arası Yıldızlar Yüzme Şampiyonası’na, eğitim gördüğü Kilimli Cumhuriyet İlköğretim Okulu adına katıldı. Çorum’daki grup müsabakalarında 200 metre kurbağlama teknikte 4’üncülük derecesiyle kürsü gören Sudenaz Uslu, bu derecesiyle Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.

8 ila 10 Mart tarihleri arasında Sakarya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na finallerinde Zonguldak’ı temsil edecek olan başarılı yüzücünün hedefi ilk 10’un içinde yer almak. Yıldızlar kategorisinde en iyilerinin katılacağı şampiyonada, ilk 10 arasına girmek de büyük bir başarı olarak değerlendiriliyor.

İlker Buğra Kubilay’ın antrenörlüğünü yaptığı Sudenaz Uslu, final mücadelesi için artık saatler sayarken, öğrencisine güvenini ortaya koyan Kubilay, hedefledikleri ilk 10 derecesini yüzme branşına büyük destek veren Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’e hediye edeceklerini kaydetti.

Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ