Zonguldak'ın Terakki Mahallesi Soğuksu mevkiinde bulunan kâğıt toplanama alanı nedeniyle Dr. Ömer Selim Alan yoğun tepkilere maruz kalıyor. Zonguldaklı vatandaş Asuman A., alandaki çöplük durumunu belgeleyen bir paylaşım yaparak yetkililerin dikkatini çekti.

Asuman A.'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Zonguldak'ın göbeğinde yer alan bu kağıt toplanama alanının, kentin güzelliklerini kirlettiği ve çevreyi olumsuz etkilediğini vurguladı.

Kağıt toplama alanı olarak kullanılan ve daha önce de vatandaşların tepkisine neden olan alan ile ilgili Asuman A. şu ifadelere yer verdi:

“Evet Zonguldak’ın göbeğini çöplük alanı haline getiren Dr. Ömer Selim Alan. Zonguldak Soğuksu bilmiyorsan eğer bir gör istedim. Zonguldak halkı buna mı layık? Biriniz geldi deniz kenarını çöplük yaptı, biriniz geldi kentin en güzel olması gereken yeri çöplük yaptı!”

Ayşegül Kara; Eczacı varsa hayat var Ayşegül Kara; Eczacı varsa hayat var

Kağıt toplama alanı olarak kullanılan bu bölgenin daha önce de vatandaşların tepkisine neden olduğu biliniyor. Ancak sorunun çözüme kavuşturulamaması, çevre kirliliğinin artmasına ve kentin estetik açıdan olumsuz etkilenmesine yol açıyor.

Zonguldak halkı, yetkililerden acil önlem almasını ve bu çöplük alanının düzenlenerek çevre dostu bir şekilde kullanılmasını talep ediyor. Kentin güzelliklerinin korunması ve yaşanabilir bir çevre için bu tür sorunların hızla çözülmesi gerektiği dile getiriliyor. /Haber: Fadime YILMAZ ELMA

ABD ajanından uzaylı itirafı! Cansız uzaylı bedenleri, UFO'lara tersine mühendislik! ABD ajanından uzaylı itirafı! Cansız uzaylı bedenleri, UFO'lara tersine mühendislik!

WhatsApp-Image-2023-07-27-at-12.10.05

Motosiklet taksiye çarptı! Sürücünün durumu ağır! Motosiklet taksiye çarptı! Sürücünün durumu ağır!

WhatsApp-Image-2023-07-27-at-12.10.10

Zonguldak İstanbul’u geçti! Tepki artıyor! Zonguldak İstanbul’u geçti! Tepki artıyor!

2023-07-27_12-43-40

Tren arızalanınca trafik durdu! Tren arızalanınca trafik durdu!

Editör: Murat Barutçu