Zonguldaklı bir vatandaş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya hitaben Zonguldak'ta yaşanan ciddi sorunları dile getirdi. Vatandaş, Bakan Yerlikaya'nın çetelerle mücadeledeki kararlılığını takdir ederken, özellikle Zonguldak'ta artan tefecilik ve uyuşturucu kullanımı üzerine operasyonlar yapılmasını istedi.

Ali Yerlikaya, İzmir'de düzenlenen Kalkan operasyonlarında 309 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurduktan sonra, Zonguldaklı bir vatandaş, şehrin önemli sorunlarını ifade etti. Vatandaş, "Sayın Bakanım, uyuşturucu ve tefeciliğe önem verilmeli. Zonguldak ve ilçeleri…" şeklinde yorum yaparak, bu ciddi meselelere dikkat çekti.

ÇÖZÜLEMEYEN SORUN: “TEFECİLİK”

Zonguldak, uzun yıllardır tefecilik sorunuyla mücadele eden ve bu nedenle birçok vatandaşın mağdur olduğu bir şehir haline geldi. Özellikle kent merkezinde faaliyet gösteren tefecilerle ilgili, toplumu derinden etkileyen bu soruna karşı ciddi önlemler alınmadığı düşünülüyor. Tefeciler, konunun emniyete taşınması halinde şahısları tehdit edebiliyor, hatta şiddet kullanabiliyorlar. Bu sorunun çözüme kavuşturulması ve önlemler alınması gerekiyor.

UYUŞTURUCU KULLANIMI YAYGINLAŞTI

Ayrıca, uyuşturucu kullanımı da Zonguldak ve ilçelerinde ciddi bir sorun olarak öne çıkıyor. Özellikle son aylarda artan uyuşturucu kullanımı, çok genç yaşlara kadar inmiş durumda. Zonguldak'ın Kilimli ilçesi, bu konuda özellikle tedirgin olan bölgelerden biri olarak öne çıkıyor.

Rektör Özölçer, Kültür Buluşmalarında Türkmenistanlı Öğrenciler İle Bir Araya Geldi Rektör Özölçer, Kültür Buluşmalarında Türkmenistanlı Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Belediye Başkan Adayı Hakan Peker: Safranbolu çocuğuyum! Belediye Başkan Adayı Hakan Peker: Safranbolu çocuğuyum!

Limandaki kumsal gündem olmuştu… İlk kazma vuruldu! Limandaki kumsal gündem olmuştu… İlk kazma vuruldu!

1 Kiloluk paket 810 gram çıktı 1 Kiloluk paket 810 gram çıktı

related-posts id="54237" color="bg-primary"][/related-posts]

Kız kaçırdığı iddia edilen şansın evine, polis ve jandarmadan baskın Kız kaçırdığı iddia edilen şansın evine, polis ve jandarmadan baskın

Hareket halindeki otomobilden atladı Hareket halindeki otomobilden atladı

Editör: Murat Barutçu