Kız öğrenci yurdun camından atladı Kız öğrenci yurdun camından atladı

Öğrencilerin sesi olmayı başaran Barınamıyoruz Hareketi, bir kez daha Zonguldak Nesibe Hatun Kız Yurdu’nu gündeme taşıdı. Daha önce de yemek, hijyen ve asansör konularında Zonguldak’ı ele alan ve öğrencilerden gelen görüntü ile fotoğrafları yayımlayan Barınamıyoruz Hareketi, bu kez ise musluktan akan suyu paylaştı.

Ülke genelinde çok sayıda öğrenci yurdunda yaşanan sorunları ele alan ve kamuoyu ile buluşturan Barınamıyoruz Hareketi, son olarak Zonguldak ile ilgili musluktan akan suyun rengini gösteren bir video ve analiz raporlarının asıldığını duyurdu.

Yapılan paylaşımda, “Zonguldak Nesibe Hatun Kız KYK'da haftalardır arkadaşlarımız zehirleniyor. @GSB_Zonguldak! Önceki zehirlenme sonrası öğrencilere duş almayın diyen yurt yönetimi bugün sözde analiz raporunu asmış. Sorun çözülmüş gibi yapıyor. Musluktan akan suyu paylaşıyoruz. Takdir kamuoyunun.” İfadesine yer verildi.

Öte yandan, paylaşılan videoda suyun renginin, hazır suya göre daha bulanık olduğu görüldü. Ayrıca, yurt yönetimi alınan tepkilerin ardından su analiz raporlarını yurt panosuna astı.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-11-14-at-10.39.32-(1)

ZONSİAD'dan Çağlayan'a ziyaret ZONSİAD'dan Çağlayan'a ziyaret

WhatsApp-Image-2023-11-14-at-10.39.32

CHP Milletvekili Eylem Ertuğrul: Kömür yerine taş, çamur çıkıyor! CHP Milletvekili Eylem Ertuğrul: Kömür yerine taş, çamur çıkıyor!

Genç adam otelde kendini astı! Genç adam otelde kendini astı!

Yakılan Afganlı davasında 3 tutuklama! Yakılan Afganlı davasında 3 tutuklama!

Sen misin yaya geçidine park eden!.. Sen misin yaya geçidine park eden!..

Köprüyü çaldılar (!) Köprüyü çaldılar (!)

Yanmış ceset olayında şüpheliler adliyede Yanmış ceset olayında şüpheliler adliyede

Editör: Murat Barutçu