Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar yaptığı açıklamada, “Eğitim Bir Sen ve Memur Sen olarak Zonguldak ta en çok arzu ettiğimiz konulardan birisi de hiç şüphesiz ki Sendikamıza bir mülk kazandırmaktı” dedi.

Aşkar açıklamasında, “Bu amaçla 2015 yılında yaptığımız girişimimiz anlaştığımız binanın müteahhidinin batması sonucu yarım kalmıştı. Bu durum camiamıza her daim hizmet edecek bina akma arzumuzu daha da artırmıştı” diyerek şunları söyledi:

“Niye Hayır olunca, akıbet te hayır olurmuş” nihayetinde; 2022 yılı Aralık ayında il özel idarece satışı yapılan 12 katlı iş merkezinin 8. Katı İçin girmiş olduğumuz ihalenin Memur Sen’imizde kalması sonucu artık Zonguldak’ta da Memur Sen’in bir yeri oldu.

Resmî açılışını Genel merkez kongremiz sonunda yapacak olsak da  6 Şubat 2023 Pazartesi gününden itibaren yeni binamızda olacağımızı tüm üyelerimize, Zonguldak lı tüm hemşerilerimize duyurur tüm dostlarımızı çay içmeye bekleriz. Bu binanın alınmasında bize sınırsız destek veren başta Memur sen Genel Başkanımız Ali Yalçın’a Sağlık sen Genel Başkanımız Semih Durmuş a ve tüm iş kolu başkanlarımıza çok teşekkür ederim. Sorumluluğumuzun daha da arttığının farkında olarak, Rabbim böylesine güzel bir mekanda Milletimize hizmet  yolunda şerleri def, hayırları feth eylesin inşallah” (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin