Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin yeni temsilcisi Zonguldak Spor Basket 67, hedeflediği Süper Lig yolunda birbirinden flaş transferlere imza atmaya devam ediyor. Dün şampiyon İzmit Belediyespor’dan skorer oyuncu Deniz Aygül’ün transferini bitiren Kırmızı-Lacivertli yönetim, bugün de yine aynı takımdan  35 yaşındaki forvet oyuncusu Betül Pehlivan’ı renklerine bağladı.

Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü flaş transferi, “Hedefimiz olan Süper Lig’e çıkacak kadro oluşturma çalışmalarımız devam ediyor. Deniz Aygül’ün ardından bir başka şampiyon oyuncu Betül Pehlivan’ı da kadromuza dahil ettik. Yeni transferimiz geçen sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyonluk yaşadı. Daha önce bir çok şampiyonlukları var. Ligin en kaliteli, başarılı ve tecrübeli forvet oyuncusu artık bizde. Kariyeri şampiyonluklarla dolu olan oyuncumuz Betül Pehlivan’a Zonguldak’a hoş geldin diyoruz” açıklamasıyla duyurdu.

Dış transferi iki flaş isimle açan Zonguldak Spor Basket 67’nin 3’üncü transferi yurt dışından olacak.

Kulüp Başkanı Kanat Tan, Zonguldakspor’un 1974-1988 yılları arasında Türkiye 1. Ligi’nde, şimdiki adıyla Süper Ligde mücadele ettiği sezonlarda kadrosunda yer alan Yugoslav Tupayiç ve Zurko Vukcevic'i hatırlatarak duyurduğu transfer müjdesine ilişkin, “Tupayiç ve Vukçeviç sonrası Zonguldak çok önemli bir yabancı oyuncu daha görecek. 30 yıl sonra bir ilki başaracağız. Ses getirecek transfer pek yakında.” açıklamasında bulundu.

Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ