Geçen sezon yükseldiği Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Zonguldak Spor, dış transferde ses getirecek bir transfer daha gerçekleştirdi. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, Türkiye kariyerinde oynadığı her takımı şampiyon yapan Amerikalı pivot Sasha Goodlett’le anlaşmaya vardı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde sırasıyla Bodrum, Çankaya, Bursa, Emlak Konut ve Tarsus Belediyesi’yle şampiyonluk yaşayan Sasha, 2023-2024 sezonunda Zonguldak Spor forması altında 6’ncı şampiyonluk peşinde koşacak.

Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

Zonguldak Spor Basket 67 flaş transferi, “Transferde bombayı patlattık. Türkiye kariyerinde oynadığı tüm takımlarda şampiyonluk yaşayan dev pivot Sasha Goodlett’le yeni sezon için anlaşmaya vardık. Sayısız şampiyonluğu bulunan, performansıyla ligi domine eden Sasha, Süper Lig hedeflediğimiz 2023-2024 sezonunda takımımıza büyük katkılar sağlayacaktır” açıklamasıyla duyurdu.

Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz dış transferde daha önce şampiyon İzmit Belediyesi'nden skorer oyuncular Deniz Aygül ve Betül Pehlivan'ı kadroya dahil etmişti. Aygül ve Pehlivan'ın ardından Sasha'yı da yeni sezon kadrosuna dahil eden Zonguldak Spor Basket 67 ardı sıra yaptığı flaş transferlerle şimdiden çok konuşulmaya başlandı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

11-1

Editör: Hüseyin EKİNCİ