*** İnegölspor beraberliğinin ardından gelen Niğde Anadolu FK galibiyeti Mustafa Dalcı’nın keyfine keyif kattı. 2 maçta 4 puanla iyi bir sezon başlangıcı yapan hoca camianın takdirini aldı.

ZONGULDAK Kömürspor teknik direktörü Mustafa Dalcı, ilk kez görev yaptığı kırmızı-lacivertli takımda iyi bir sezon başlangıcı yaptı. 15 günlük takımla ilk maçta İnegölspor deplasmanından 1 puan çıkaran Dalcı, Niğde Anadolu FK’ya karşı verdiği ikinci sınavını 3 puanla geçerek yoluna yenilgisiz devam etti.

2 maçta 4 puanla dikkatleri üzerine çeken Mustafa Dalcı, gidişattan gayet memnun. Hoca, fizik-kondisyon açığının tam anlamıyla kapatılmasıyla birlikte takımın ilerleyen zamanda daha iyi bir seviyeye ulaşacağına inanıyor.

90 dakikayı değerlendiren Dalcı, “Kendi sahamızdaki ilk maçtı. 3 puan almak istiyorduk. Maç öncesi rakiple ilgili analizlerimizi yapmıştık. Analizler doğrultusunda hafta boyunca dersimize çok iyi çalıştık. Futbolcular iyi bir mücadele örneği sergiledi. İnegölspor beraberliğinin ardından kendi sahamızda kazanmak önemliydi. Takımın fizik seviyesini yüksek tutmak için çalışıyoruz. Bunu yaparken oynadığımız maçları puan ya da puanlarla geçmek gerçekten çok güzel. 2 maçta 4 puan takım adına çok güzel. Bu puanların devamını getirmek istiyoruz. Fizik seviyemiz arttıkça ortaya daha güzel bir Zonguldak Kömürspor çıkacak” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi