Zonguldak’ta, Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Basketbol Yıldızlar İl Birinciliği’nde şampiyon olan İbrahim Fikri Anıl Ortaokulu (İFA), Türkiye Şampiyonası’nda temsilcimiz olacak. 12-15 Şubat tarihleri arasında Düzce grup merkezinde bir üst tura yükselmenin mücadelesini verecek olan İFA’nın yıldızları, Türkiye Kadınlar Basketbol 1’inci Ligi’nde Zonguldak’ı başarıyla temsil eden Zonguldakspor Basket 67 misali, yıldız erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonası finallerine kadar ilerlemek istiyor.

Zonguldak Kömürspor, Sinan Engin’i “fahri hemşehri” ilan etti... Hakkımızı bir Zonguldaklı gibi savunuyor Zonguldak Kömürspor, Sinan Engin’i “fahri hemşehri” ilan etti... Hakkımızı bir Zonguldaklı gibi savunuyor

Elit düzeydeki oyunculardan kurulu kadrosuyla Düzce’deki grup şampiyonasının favorisi olarak gösterilen İbrahim Fikri Anıl Ortaokulu, antrenör Polat Ulus'un yanı sıra Zonguldakspor Basket 67 kadın basketbol coachu Mithat Özciğer’in fahri olarak yardımcı olduğu hazırlık çalışmalarında sona geldi. 11 Şubat Pazartesi günü Düzce’ye gidip kura çekimine katılacak olan İFA, ilk maçına 12 Şubat Salı günü çıkacak.

Öte yandan, grup şampiyonasının Düzce ayağında mücadele iller belli oldu. Ankara ve İstanbul’dan ikişer takımın yer aldığı gruptaki diğer takımları Bartın, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Kocaeli ve Sakarya temsilcileri oluşturdu.

İbrahim Fikri Anıl Ortaokulu Müdürü Yakup Balçın, basketbolda yakalanan başarıyla çok büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Okulumuz akademik başarının yanında sportif alanında ciddi başarılar elde etmektedir. Bunun ilk meyvesini, Zonguldakspor Basket 67 işbirliğiyle basketbol branşında aldık. Öğretmenimiz Polat Ulus ve Zonguldakspor Basket 67 coachu Mithat Özciğer’in gönüllü yardımıyla yıldız erkekler kategorisinde Zonguldak şampiyonu olduk. Düzce’de 12-15 Şubat tarihleri arasında yapılacak grup şampiyonasında Zonguldak’ı temsil edeceğiz. Elit düzeyde bir kadroya sahibiz. Dereceyle döneceğimize inanıyorum” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ