2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da Başkan Harun Demir’in 6 yaşındaki oğlu Ateş Demir, futbola olan tutkusuyla dikkat çekiyor. Minik yaşta futbol topunu elinden hiç düşürmeyen Ateş’in en büyük hayali, eski bir futbolcu olan dedesi Hacı Demir gibi futbolcu olmak.

Mücadele ettiği Beyaz grupta 25 Şubat Pazar günü saha ve seyircisi önünde Karacabey Belediyespor’u konuk edecek Zonguldak Kömürspor, mutlak kazanmak zorunda olduğu karşılaşmanın hazırlıklarını bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda sürdürdü.

Başkan Harun Demir, saat 15.00’te başlayan antrenmanda teknik ekip ve futbolculara moral olmak için Karaelmas Kemal Köksal Stadı’na oğlu Ateş Demir’le birlikte geldi.

Sempatik hareketleri ve sevimliliğiyle teknik sorumlu Barış Şeref ve futbolcuların ilgi odağı olan Ateş Demir, antrenmanın neşe kaynağı oldu. Sakatlık tedavisini tamamlayıp takıma katılan Fatih Bektaş, antrenman öncesi minik Ateş’le bir süre vakit geçirdi. Fatih’in, “Büyüyünce ne olacaksın?” sorusuna “Senin gibi futbolcu” cevabı veren Ateş Demir, sonrasında yeşil zeminde uzun süre futbolun keyfini çıkardı.

Henüz 6 yaşında olmasına rağmen futbola olan sevgisiyle dikkatleri üzerinde toplayan Ateş Demir, bir ara topla oynamayı bırakıp taktik antrenman öncesi ısınma hareketleri yapan Zonguldak Kömürsporlu futbolcuları izledi. İmrenerek baktığı futbolcu ağabeylerinin neler yaptığını pür dikkat takip eden minik yetenek, böylece şimdiden hayalini kurduğu futbolculuğun ateşini yakmış oldu.

Buyrun finale... Ereğli için ligde kalma, Yenimahalle için şampiyonluk maçı! Buyrun finale... Ereğli için ligde kalma, Yenimahalle için şampiyonluk maçı!

SPOR SERVİSİ

6B1A80986B1A8063-16B1A80066B1A81486B1A8153

Editör: Hüseyin EKİNCİ