2. Lig Beyaz grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’un, Bucaspor 1928’le Pazar günü oynayacağı karşılaşmanın, aynı gün Zonguldak için yapılan şiddetli fırtına uyarısı nedeniyle iptal edilmesi üzerine gözler rakiplerin üzerine çevrildi. Özellikle puantajın alt bölümünde Zonguldak Kömürspor’la yarış halinde olan takımlar arasında oynanacak maçlardan çıkacak sonuçlar, kırmızı-lacivertli takımın puantajdaki sıralamasına avantaj olarak yansıyabilir.

Elmas’ın maç yapmadan geçireceği 15’inci haftada, 10’uncu Diyarbekirspor ile 16’ncı Altınordu,  14’üncü Kırklarelispor ile sonuncu Adıyaman FK ve 15’inci Kırşehir Futbol ile 18’inci Serik Belediyespor karşı karşıya gelecek.

26 Kasım Pazar günü Diyarbakır, Kırklareli ve Kırşehir’in ev sahipliğinde oynanacak maçlar, Zonguldak Kömürspor’un pür dikkat takip edeceği maçlar olacak. Puantajdaki konumları itibariyle Zonguldak Kömürspor’un en büyük rakipleri arasında yer alan takımların kaybedeceği her puan, iptal haftasında Şenol Demir ve öğrencilerinin işine yarayacak.

Alt bölümdeki bu takımlardan sıralamada en üstte yer alan Diyarbekirspor 16 puana sahip. Diyarbakır ekibinin aradından gelen Kırklarelispor’un 13 puanla sıralandığı puantajda, Kırşehir FSK 12 puan, Altınordu 11 puan, Serik Belediyespor ile Adıyaman Futbol Kulübü 9’ar puana sahip. Bu takımlar arasında 17’nci basamakta yer bulan Zonguldak Kömürspor’un 10 puanı bulunuyor.

25 KASIM CUMARTESİ

Saat 14.00 Esenler Erok Stadı: Esenler Erokspor-Ankara Demirspor (Yunus Emre Çakar-Manisa)

26 KASIM PAZAR

Saat 14.00 Kırşehir Ahi Stadı: Kırşehir Futbol-Serik Belediyespor (Onur Bingöl-Ankara)

Saat 14.00 Kırklareli Atatürk Stadı: Kırklarelispor-Adıyaman Futbol Kulübü (Tarık Güldal-Adana)

Saat 14.00 Ortahisar Yavuz Selim Stadı: 1461 Trabzon FK-Bursaspor (Eren Özyemişçioğlu-Aydın)

Saat 14.00 Zafer Stadı: Hes İlaç Afyonspor-Beyoğlu Yeniçarşı (Enver Aydın-Bursa)

Saat 14.00 Diyarbakır Stadı: Diyarbekirspor-Altınordu (Bayram Başkan-İstanbul)

Zonguldak Kömürspor’u yakından ilgilendiriyor... Ankaraspor-Nazilli maçı canlı yayınlanacak Zonguldak Kömürspor’u yakından ilgilendiriyor... Ankaraspor-Nazilli maçı canlı yayınlanacak

Saat 14.00 Van Atatürk Stadı: Vanspor-Nazilli Belediyespor (Fevzi Erdem Akbaş-İstanbul)

Saat 14.00 Mersin Stadı: Yeni Mersin İdmanyurdu-Ankaraspor (Abdullah Volkan Aydın-Gaziantep)

Zonguldak Kömürspor-Bucaspor 1928 (Pazar günü için yapılan fırtına uyarısı nedeniyle ertelendi)

Karacabey Belediyespor (BAY)

SPOR SERVİSİ

beyaz grup-1

Editör: Hüseyin EKİNCİ