2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’da kaleci transferi bonservis nedeniyle rötar yaptı. Nokta atış diye tabir edilen ve normalde bu hafta içinde bitirilmesi planlanan kaleci transferi, bonservisindeki sorununun henüz çözülememesi nedeniyle şuana kadar gerçekleşmedi. Dolayısıyla 3 gün sonra 21 Ocak Pazar günü iç sahada oynanacak 1461 Trabzon maçında, Elmas’ın kalesi mevcut kaleciler Siraç Tüfekçi ile Ozan Özşen’e emanet olacak. İki genç kaleci, hazırlıklarını ilk 11’de oynayacakmış gibi yapıyor.

ELDİVENLER KİMİN OLACAK?

Zonguldak Kömürspor’da ilk yarının son iki haftasında Kırklarelispor ile Bucaspor 1928 maçlarında kaleye Siraç Tüfekçi geçmiş, Ozan Özşen de meslektaşının arkasında sıranın kendisine gelmesini beklemişti. İki maçlık ilk onbir performansının ardından Ozan Özşen’le birlikte Antalya’da iyi bir devre arası kampı geçiren Siraç Tüfekçi, ikinci yarının ilk haftasında oynanacak 1461 Trabzon maçında görev bekliyor. Tüfekçi’nin yanı sıra Ozan Özşen de sürpriz bir karar neticesinde eldivenleri devralabilir.

Teknik direktör Şenol Demir, bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan taktik antrenmanda 18 yaşındaki genç kaleciyi ilk 11 kadrosunda denedi. Genç eldivene, antrenmanın her anında sürekli yüzde 100 konsantrasyonla kalması şeklinde ikazlarda bulunan Demir, öğrencisinden maç performansı sergilemesini istedi.

Şenol hocanın Ozan Özşen’in üzerinde durması ve özel olarak ilgilenmesi, “1461 Trabzon maçında kaleye Ozan mı geçecek?” sorusunu akıllara getirdi.

Zonguldak Kömürspor aralıksız 8 sezondur mücadele ettiği 2. Ligden düştü... Çok yazık oldu çok: 3-2 Zonguldak Kömürspor aralıksız 8 sezondur mücadele ettiği 2. Ligden düştü... Çok yazık oldu çok: 3-2

Zorlu karşılaşmaya 3 gün kalmasına rağmen yeni kaleci transferinin henüz yapılmaması, yapılsa dahi 1461 Trabzon maçı özelinde kaleye geçmesinin mümkün olmadığı 1 numaralı mevkide, Siraç’ın mı, yoksa Ozan’ın mı görev alacağı merak konusu oldu. 1 numaralı mevki için kaleci antrenörü Yalçın Arıkan’la yapılacak istişarenin ardından son kararı teknik direktör Şenol Demir verecek. Hem Siraç, hem Ozan’a güveni tam olan Demir’in tercihini kimden yana kullanacağı maç sabahı belli olacak.

Zorlu karşılaşmada eldivenler Siraç da olursa, 22 yaşındaki eldiven bu sezon 3’üncü kez ilk 11’de görev alacak. Eğer Ozan Özşen kaleye geçecek olursa, 18 yaşındaki genç file bekçisi Zonguldak Kömürspor formasıyla bu sezon ilk kez ilk 11 heyecanı yaşayacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ