Zonguldak Kömürsporlu eski futbolcu Muammer Sarıkaya, son 4 sezondur forma  giydiği İstanbulspor’dan ayrılarak bir başka Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’a transfer oldu. Rize ekibi, 25 yaşındaki orta saha oyuncusuyla sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Çaykur Rizespor Kulübü, transfere ilişkin yaptığı açıklamada, “25 yaşındaki orta saha oyuncusu Muammer Sarıkaya, kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak yeşil-mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzalamıştır" ifadesini kullandı.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR'UN VAZGEÇİLMEZİYDİ

Muammer Sarıkaya 2019-2020 sezonunda Zonguldak Kömürspor’da forma giymiş, 27 maçta 2303 dakikalık performansıyla takıma çok önemli katkılar sağlamıştı.

Bir sezon süren Zonguldak Kömürspor serüveninin ardından İstanbul’un yolunu tutup Esenler Erokspor’a transfer olan Sarıkaya, son 4 sezondur ise İstanbulspor’da forma giyiyor.

İstanbul ekibiyle 1. Lig şampiyonluğu yaşayarak kariyerine önemli bir başarı dahil eden orta sahanın dinamosu, sarı-siyahlı forma altında son iki sezondur Süper Ligde top koşturuyor.

Geçen sezon 32 maçta 2290 dakika süre aldığı Süper Ligde, yerli oyuncular arasında dikkat çeken bir performans ortaya koyan Muammer Sarıkaya, bu sezon ise 18’i ilk onbir 24 maçta 1750 dakika süre alıp 1 gole imza attı.

Ali Yılmaz, Zonguldak Kömürspor'un kaderiyle bakın nasıl oynadı... Sözde A klasman hakemi! Ali Yılmaz, Zonguldak Kömürspor'un kaderiyle bakın nasıl oynadı... Sözde A klasman hakemi!

Kariyerine Çaykur Rizespor’da devam edecek eski Zonguldak Kömürsporlu futbolcu, yeşil-beyaz formayla ilk maçına 11 Şubat Pazar günü Sivasspor’a karşı çıkacak.

SPOR SERVİSİ

m2mm1

Editör: Hüseyin EKİNCİ