2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da eksik futbolcu sayısının fazla olması düşündürüyor. Geçen hafta Kırklarelispor karşısında 5 eksikle oynayan Elmas, Perşembe günü erteleme maçında konuk edeceği Bucaspor 1928 karşısına bu defa 6 eksik futbolcuyla çıkacak.

Ereğli Belediyespor 10 yıldır mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligde ilk kez Play-Out oynayacak Ereğli Belediyespor 10 yıldır mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligde ilk kez Play-Out oynayacak

Küme düşmeme mücadelesi veren Kırmızı-Lacivertli takımda, sakatlık problemi yaşayan stoper Hakan Çevik, sol kanat Sarper Çağlar, orta saha Mümin Uyar’ın İzmir ekibi karşısında oynayamayacak. Bu üç futbolcu geçen hafta Kırklarelispor maçında da forma giyememişti.

Sakat futbolcuların yanı sıra Kırklarelispor’la oynanan maçta gördükleri sarı kartla dört sarı kart sınırını ihlal eden forvet Ozan Karabacak olan stoper Nuri Terliksiz cezalı duruma düştü. Bu iki futbolcu, bir maçlık cezalarını Bucaspor 1928 maçında çekecek.

Dört sarı kart cezalısı olduğu için Kırklarelispor maçında forma giyemeyen orta saha oyuncusu Serhat Doğukan Taşdemir, bir maçlık cezasının ardından zorlu karşılaşmada takımdaki yerini alacak.

Öte taraftan, Kırklarelispor maçına iki gün kala sürpriz bir şekilde takımdan ayrılan kaleci Egemen Yaylı’nın yokluğunda 1 numaralı mevkide yine Siraç Tüfekçi olacak. Tüfekçi, Kırklarelispor'a karşı bu sezon ilk kez ilk 11'de şans buldu.

6 eksik futbolcunun yokluğunda teknik direktör Şenol Demir, Bucaspor 1928 karşısında elindeki kadroyu en iyi şekilde değerlendirip puan ya da puanlar almaya çalışacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ