2. Lig Beyaz grupta küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’a Harun Demir’den büyük destek. Devre arası transferlerinin gerçekleşmesinde kulübe maddi kaynak sağlayan Demir, bununla kalmayıp özellikle iç saha maçlarında soyunma odasına kadar inip futbolculara prim ve moral desteğinde bulunuyor.

Sabit geliri olmayan Kırmızı-Lacivertli kulübe devre arasında maddi yönden arka çıkan Harun Demir, transferler için gerekli olan maddi kaynağın kısa sürede teminini sağladı. Demir’in destekleriyle gerçekleşen transferler üzerine kadrosunu revize eden Zonguldak Kömürspor, dün iç saha mücadelesinde 1-0 kazandığı Afyonspor maçıyla ligde kalma umutlarını artırdı.

GALİBİYETE ÇOK SEVİNDİ

Ligde kalma adına kritik öneme sahip ikinci yarı periyodunda büyük sorumluluk üstlenerek takıma maddi-manevi el atan Harun Demir, hafta arası maçını Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda takip etti. Protokol tribünden izlediği karşılaşmanın öncesinde sahaya inen Demir, seremoni için sahaya çıkan futbolcularla soyunma odası çıkışında tek tek çak yaparak başarı dileğinde bulundu.

Devrenin golsüz berabere sona ermesi üzerine bir kez daha sahaya inen Harun Demir, kaçan net gollere rağmen futbolculara güvenini ortaya koydu. Maçın kazanılacağına dair olan inancını sözleriyle futbolculara empoze eden Demir’in sergilediği bu davranış, tüm takıma artı moral kaynağı oldu.

İkinci 45’te ilk yarıya göre daha arzu ve istekli oynayarak istediği galibiyet skoruna ulaşan Zonguldak Kömürspor’un neticeye varması Harun Demir’i fazlasıyla mutlu etti. Maçın ardından futbolcuları kutlayıp stattan mutlu yüz ifadesiyle ayrılan Demir’in ayrıca futbolculara prim dopinginde bulunduğu öğrenildi.

Zonguldak Kömürspor’un ligde kalması adına maddi-manevi elini taşın altına koyarak önemli bir misyon üstlenen Harun Demir’in yakın çevresine, “Bu takımı ne yapıp edip ligde tutacağız. Kesinlikle küme düşmeyeceğiz. Bu doğrultuda elimizden gelenin fazlasını yapacağız.” dediği belirtildi.

SPOR SERVİSİ

Hakemlerin gelişmesi adına çok önemli bir isimdi... Dilekçesini MHK'ya sundu, istifa etti! Hakemlerin gelişmesi adına çok önemli bir isimdi... Dilekçesini MHK'ya sundu, istifa etti!

 

 

 

Editör: Hüseyin EKİNCİ