2. Ligde 8’inci sezona hazırlanan Zonguldak Kömürspor’a, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan büyük sürpriz. Zonguldak’ta göreve başladığı günden bu yana kırmızı-lacivertli takımın her daim yanında olan Aktaş, yeni sezon hazırlıklarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda sürdüren Zonguldak Kömürspor’a başarı dileğinde bulundu.

Yeni sezon hazırlıklarına dün start veren Zonguldak Kömürspor 3’üncü antrenman uygulaması için 18.30’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’na geldi. Teknik direktör Mustafa Özer, antrenman öncesi futbolcuları bir araya toplayıp kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Takım ardından yardımcı antrenör Çetin Demir yönetiminde düz koşuya geçti.

Teknik direktör Mustafa Özer, saha kenarında antrenman programına dair hazırlık yaptığı sırada, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın atletizm pistinde sağlıklı yaşam yürüyüşü yaptığını gördü. Bunun üzerine Aktaş’ın yanına giden Özer, ayaküstü sohbette hem kendini tanıttı, hem de takımla ilgili bilgiler verdi.

Mustafa Özer, Zonguldak Kömürspor’da göreve yeni başladığını, belirlenen hedef doğrultusunda oluşturulacak takımla Zonguldak’ı 2. Ligde en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtti.

Dün başlayan çalışmaların hız kazanarak devam edeceğini dile getiren Zonguldak Kömürspor teknik direktörü, hedefe ilerlerken taraftarı ve şehri de yanlarında görmek istediğini aktardı.

Mustafa hocanın bu sözleri üzerine İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, teknik ekibe ve futbolcu grubuna gönülden başarı dileğinde bulundu. Zonguldak Kömürspor’u her zaman desteklediğini, bu desteğin yeni sezonda da devam edeceğini ifade eden Emniyet Müdürü Aktaş, “Size ve futbolcu arkadaşlara gönülden başarı diliyorum. Temennim başarılı bir sezon geçirmeniz. Zonguldak Kömürspor köklü bir kulüp. Sizlerle birlikte başarıya ulaşacağına inanıyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.

Sohbet ve iyi dilek temennilerinin ardından teknik direktör Mustafa Özer, Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ı futbolcularla tanıştı. Aktaş, samimi ve içten duygularını, futbolculara da aktardı.

Birçoğunu geçen sezondan tanıdığı futbolculara başarı dileyen Emniyet Müdürü Aktaş, başarı beklentisini sözlerine ekleyip stattan ayrıldı.

Zonguldak Kömürspor, CİMER ve TFF Başkanı Büyükekşi’ye gidiyor... Ankaraspor-Nazilli maçı incelenmeli! Zonguldak Kömürspor, CİMER ve TFF Başkanı Büyükekşi’ye gidiyor... Ankaraspor-Nazilli maçı incelenmeli!

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ