2. Lig temsilci Zonguldak Kömürspor, yarım asrı aşkın süredir kiracı olarak konakladığı kamp ve konaklama tesisine veda ediyor.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) bünyesinde hizmet veren ve iyileştirme çalışmalarına rağmen mevcut haliyle artık yetersiz kalan kamp ve konaklama tesisine, 28 Aralık Çarşamba günü Bucaspor 1928 maçıyla noktalayacağı ilk yarının ardından veda edecek olan Zonguldak Kömürspor, Çaydamar mahallesinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün yanında Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından tahsis edilen binaya yerleşecek.

Kulüp Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, konaklama sorununa el atarak kulübün büyük bir eksikliğini gideren Vali Osman Hacıbektaşoğlu ile Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Öte yandan, Zonguldak Kömürspor'un yeni tesisi taşınmasıyla birlikte tarihi bir geçmişe sahip mevcut kamp ve konaklama tesisinin ne olacağı merak konusu oldu. A takımın yanı sıra altyapıya da hizmet veren tesisin, altyapı takımlarına hizmet vermeye devam edeceği belirtildi.

Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz

SPOR SERVİSİ


 

Editör: Hüseyin EKİNCİ