Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak

Merkez Hakem Kurulu, 2. Lig Beyaz grupta 27’nci hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Kurul, küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’un saha ve seyircisi önünde 33 puanla 9’uncu sırada yer alan Karacabey Belediyespor’la oynayacağı kritik karşılaşmaya, İzmir bölgesinden B klasman hakemi Berkay Erdemir’i atadı.

Erdemir, en son 18 Şubat’ta, Sakaryaspor ile Ahlatcı Çorum FK arasında oynanan maçta 4’üncü hakem olarak görev yapmıştı. İzmirli hakem, 2. Ligde ise 4 Şubat’ta Denizlispor ile Etimesgut Belediyespor arasında oynanan Kırmızı grup müsabakasını yönetmişti.

Hakemlik kariyerinde profesyonel lig ve elit alt yaş liglerinde 77 maçı bulunan Erdemir, Zonguldak Kömürspor-Karacabey Belediyespor maçıyla birlikte 2. Ligde 14’üncü kez düdük hakemi olarak boy gösterecek. İzmirli B klasmanın, 3. Ligde 27, Bölgesel Amatör Ligde 31, Türkiye Kupası’nda 4 maçlık deneyimi var.

25 Şubat Pazar günü saat 14.00’te, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak karşılaşmada, Erdemir’in yardımcılıklarını yine İzmir bölgesinden B klasman hakemi Uğur Başdaş ile Uşak bölgesinden B klasman yardımcı hakem Melih Kurtuluş yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, İzmir bölgesinden C klasman hakemi Berk Çekal.

SPOR SERVİSİ

77

Editör: Hüseyin EKİNCİ