2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da gündem transfer... Mücadele ettiği Beyaz grupta devre arasına düşme potasında giren Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, devre arası mali bütçesini denkleştirebilirse, teknik direktör Şenol Demir’in alınmasını istediği futbolcuları ikinci yarı kadrosuna dahil edecek.

2016-2017 sezonundan bu tarafa yer aldığı 2. Ligde en kötü sezonunu yaşayan Zonguldak Kömürspor, 18 hafta süren ilk yarıyı kırmızı alan diye tabir edilen düşme potasında kapattı. Zonguldak ekibinin, daha önceki sezonlarla kıyaslandığında  ilk yarı itibariyle ilk kez düşme potasında yer aldığı görülüyor.

Zonguldak-Kırşehir maçına Yılmaz, Ankara-Nazilli maçına Gültekin atandı Zonguldak-Kırşehir maçına Yılmaz, Ankara-Nazilli maçına Gültekin atandı

Sezon başından bu yana bir türlü kurtulamadığı düşme potasına adeta demir atan Kırmızı-Lacivertli takım, 13 Ocak 2024 tarihinde başlayacak olan ikinci yarı öncesi çıkış yolu arıyor.

TRANSFER DÜŞÜNÜLÜYOR AMA!

Çıkış yolları arasında olmazsa olmazlar arasında yer alan takviye transferler, Zonguldak Kömürspor’un şuan üzerinde durduğu konuların başında geliyor. Mevcut kadroya takviye şart olmasına rağmen Zonguldak Kömürspor Kulübü şuan için büyük bir sessizliğe bürünmüş durumda.

Teknik direktör Şenol Demir’in devre biter bitmez hazırlayıp sunduğu transfer dosyasını 1 Ocak 2024 itibariyle açması beklenen Zonguldak Kömürspor Kulübü, “nokta transfer” olarak düşünülen isimleri bir bir kadroya dahil etmeye çalışacak. Direkt kadroya girip skora katkı sağlayacağına inanılan transferler için acil olarak 10 milyon TL para lazım. Kısa sürede temin edildiği takdirde bu parayla hem dışarıdan gündemde yer alan transferler yapılacak, hem de takım içi dengelerin korunması adına içeride alacakları bulunan futbolculara ödeme yapılacak.

YENİ AYRILIKLAR OLABİLİR

Üç haftalık devre arasının ilk haftasını geride bırakan Zonguldak Kömürspor’da transfere ilişkin henüz bir hareketlilik yok. Transferden ziyade kırmızı-lacivertli kulüp, hemen her gün mevcut kadrodan ayrılan futbolcuların haberleriyle gündeme geliyor.

Zonguldak ekibinde devre arasıyla birlikte ayrılan futbolcu sayısı şimdilik 4. İlk yarının bitmesine iki maç kala ilk kaleci Egemen Yaylı’nın takıma veda etmesiyle başlayan ayrılıklara, ardından stoper Nuri Terliksiz, kaleci Gökhan Siverek ve orta saha oyuncusu Sabrican Vural eklendi. İlk etapta bu dört futbolcunun yolunu ayırdığı Zonguldak Kömürspor’da, Türkiye Futbol Federasyonu'na yapılan başvurular üzerine önümüzdeki birkaç gün içinde yeni ayrılıklar yaşanabilir.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ