2. Lig Beyaz grupta, 26 Kasım Pazar günü Zonguldak Kömürspor ile Bucaspor 1928 arasında oynanacak 15’inci hafta karşılaşması tehlikeye girdi.

U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak

Meteoroloji Müdürlüğü’nden 26 Kasım Pazar günü için yapılan şiddetli fırtına uyarısı nedeniyle dün akşam toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, kentteki tüm futbol müsabakalarının iptal edilmesi kararı aldı.

Bu karar doğrultusunda hazırlanan rapor, profesyonel müsabaka olması nedeniyle Zonguldak Kömürspor Kulübü tarafından Türkiye Futbol Federasyonu Maç Planlama Müdürlüğüne gönderildi. Bu rapor üzerine, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’ndaki karşılaşmanın iptal edilmesi gündeme geldi. Söz konusu maçla ilgili karar, gün içinde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilecek. Karşılaşmanın iptal edilmesi yüksek ihtimal.

Bu arada Pazar günkü karşılaşma için İzmir’den bugün yola çıkması beklenen Bucaspor kafilesine, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından “Bizden haber bekleyin” denildiği belirtildi.

Karşılaşma iptal edilirse, Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği başka bir tarihte oynanacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ