2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor, 2023-2024 sezonu öncesi kendisine ait kamp ve konaklama tesisine yerleşecek. 15 Temmuz’da kapılarını kırmızı-lacivertli takıma tekrar açacak olan tesiste, önümüzdeki günlerde ufak-tefek tadilat ve temizlik çalışmaları başlayacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TFF) bünyesinde 60 yılı aşkın bir tarihe sahip olan kamp ve konaklama tesisini aktif olarak kullanan Zonguldak Kömürspor, geçen sezon yenileme çalışmaları nedeniyle baştan sona elden geçen tesisteki iyileştirmenin gecikmesi üzerine Kilimli’deki özel bir yurda yerleşmişti. Tüm bir sezon yurtta konaklayan Kırmızı-Lacivertli takım, 2023-2024 sezonunda evine dönüş yapacak.

15 Temmuz’da Zonguldak’ta başlayacak yeni sezon çalışmaları kapsamında Fener’deki kamp ve konaklama tesisine yerleşecek olan 2. Lig ekibi, böylelikle bir yıl aradan sonra kapılarını futbolculara açmış olacak.

Bir hayli zaman almasına rağmen kamp ve konaklama tesisi, yenilenen haliyle eskisinden daha iyi bir görüntü ve donanıma kavuştu.

23’üncü hafta fikstürü Alaplı Belediyespor lehine... Yen ve bekle! 23’üncü hafta fikstürü Alaplı Belediyespor lehine... Yen ve bekle!

Teknik direktör odasından futbolcu odalarına, koridorlardan mutfağa, tuvaletlerden lavabolara kadar her şeyin yeniden dekore edildiği tesiste, ısınma, su ve elektrik sistemleri baştan aşağı yenilenmiş vaziyette.

Tek tek elden geçen futbolcu odaları 5 yıldızlı otel odalarını aratmayacak seviyede düzenlendi. Tek ve çift kişinin kalabileceği şekle getirilen odalardaki mobilyalar yenileriyle değiştirildi. Ferah bir ortama kavuşan odalar, kendi içinde duşa kabin barındırıyor. Yenilenen haliyle modern bir görünüm kazanan tesiste, futbolcular eskiden olduğu gibi artık duş için sıra beklemeyecek.

Yeni sezona kendi evinde “merhaba” diyecek Zonguldak Kömürspor, antrenman uygulamalarını zaman zaman sentetik zeminli Fener sahasında, zaman zaman da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ