6’lı masanın 5’i, bir YRP etmedi 6’lı masanın 5’i, bir YRP etmedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, seçimlerin ardından açıklamalarda bulunarak seçimi değerlendirdi. 
Cumhur ittifakı olarak istedikleri sonucu aldıklarını belirten Öztürk, “Seçim bitti, sonuç Cumhur İttifakının lehine bitti çok şükür” diyerek şunları söyledi:
“Bizim amacımız Cumhurbaşkanımızı 13. cumhurbaşkanı olarak yeniden seçmekti. Allah da bize bunu nasip etti. Önümüzde bildiğiniz üzere tamamlayacak olduğumuz projelerimiz var. Yapım olsun, teknoloji olsun, bunları tamamlamak için bir 5 seneye daha ihtiyacımız vardı. Bütün uğraş ve çabalarımızla bunu da elde ettik çok şükür. Şimdi önümüzdeki yerel seçimlere bakacağız inşallah. Milletvekili çıkarmaya çalıştık çıkaramadık. 550 tane milletvekili çıkarsak da Cumhurbaşkanımız olmasaydı olmazdı. Milletvekilliğini geçtik artık önümüze bakacağız” (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-05-29-at-13.52.03-(1)

Editör: Murat Barutçu