Zonguldak kent merkezinde kronikleşen trafik sıkıntısı bugün yine sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Gün içinde artan araç sayısı ve katlanan yoğunluk nedeniyle şehir içi ulaşımda uzun araç kuyrukları meydana geldi.
Terminalden Merkeze Kadar Uzayan Kuyruk
Trafik akışının kilitlenmesiyle birlikte kent merkezinden başlayan araç konvoyu, Zonguldak Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne kadar uzandı. Dakikalarca ilerlemekte güçlük çeken sürücüler duruma tepki gösterirken, toplu taşıma araçları ve hususi otomobiller adeta adım adım ilerledi.
Siren Çalan Ambulans İlerlemekte Güçlük Çekti
Trafik kilitlenmesinin en çarpıcı ve tehlikeli anı ise Terminal Kavşağı'nda yaşandı. Kavşaktan kent merkezine doğru seyir halinde olan bir ambulans, yoğun trafik nedeniyle dakikalarca yolda mahsur kaldı. Siren çalarak yol istemesine rağmen sıkışıklıktan ötürü ilerlemekte büyük zorluk çeken ambulansa yol açabilmek için sürücüler araçlarını sağa sola yanaştırmaya çalıştı.







